Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 21 Mar 2016 | 4320 vizualizari

 

O minunată negresă dulce acrișoară. Inițial am plecat de la rețeta lui GabyD, http://www.bucataras.ro/retete/negresa-cu-nuca-si-pere-la-slow-cooker-crock-pot-72657.html, dar am adapat-o pe parcurs cu ce ingrediente am avut la îndemână. Senzațională de bună. Mulțumesc GabyD, pentru pașii expliciți în modul de preparare!

 

INGREDIENTE

  • Dulceață de agrișe 200 ml,
  • Zahăr tos 200 g,
  • Ulei de floarea soarelui 100 ml,
  • Apă minerală 200 ml,
  • Făină albă de grâu 300 g,
  • Sare de mare ½ linguriță,
  • Praf de copt 1 plic,
  • Zahăr vanilinat 1 plic,
  • Pudră de cacao 3 linguri,
  • Fructe de kiwi 5 bucăți
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot:

Într-un vas încăpător se pun: zahărul, zahărul vaniliat, apa minerala, dulceața de agrișe, uleiul, praful de copt, făina și pudra de cacao, se amestecă ușor până se înglobează toate ingredientele. Între timp se pregătește aparatul minunat de gătit Crock-Pot, se conectează la sursa de curent, se pune hârtie de copt în vas, se toarnă aluatul obținut, se uniformizează. Fructele de kiwi curățate de coajă, se taie în sferturi și se așează în aluat.  

Se programează aparatul la de gătit Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 L la meniul ”LOW” pentru 3.50 ore. După cca. 2 ore rotește vasul, cum ne spune draga GabyD, la 180 grade ca să se coacă uniform prăjitura și se șterge capacul vasului de condensul obținut.

După ce trece testul scobitorii, negresa se scoate din vas, se lasă să se răcească apoi se porționează ;) Spor, răbdare și poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu kiwi si dulceata de agrise la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura bicolora la slow cooker Crock-Pot Digital 4,7L